Kledingtas 0

Kledingmerken

Antony Morato is Italiaans kledingmerk voor jongens, geïnspireerd op de Italiaanse cultuur en stijl. 

Babyface is een mooi kledingmerk, voor zowel jongens als meisjes. Trendy kleding, met leuke details en gemakkelijk met elkaar te combineren.

Baker Bridge maakt kwalitatieve kleding voor zowel jongens als meisjes. De kinderkleding wordt gekenmerkt door sterke kleuren en gemakkelijk met elkaar te combineren.

Bakkaboe is een schattig kledingmerk voor baby meisjes. Lieve shirtjes en broekjes, en hele mooie jurkjes.

Barbara Farber is een kleurrijk kledingmerk voor meisjes. Dit merk staat bekend om zijn unieke kleding.

Beebielove is een kledingmerk met babykleding. Voor de jongens stoere en makkelijk zittende kleding. En voor de meisjes schattige kleding met leuke details zoals strikjes en vrolijke prints.

Benetton is een kledingmerk voor zowel jongens als meisjes. Dit merk staat bekend om zijn fel gekleurde shirts, truien en broeken. Maar ook unieke prints en vrolijke bloemmotieven.

Bengh per Principesse is een Nederlands kledingmerk voor meisjes. Kleurrijke kleding voor stoere meiden.

Blue Rebel is een stoer jeansmerk voor zowel jongens als meisjes. Met een zeer goede pasvorm. Naast spijkerbroeken maken ze ook leuke shirts.

Brunotti is een lifestyle merk voor zowel jongens als meisjes. Vrolijke kleuren en comfortabele stoffen en een trendy look.

Cakewalk is een Nederlands merk met vrolijke kleding voor meisjes. De kleding is herkenbaar aan de vrolijke prints. Ze staan bekend om de prachtige jurkjes en tunieken die ze maken.

Mim-PI is een hip en lief kledingmerk voor meisjes. Prachtige jurkjes en rokje, waar ieder meisje zich een prinses in voelt.

Molo, dit merk staat bekend om de prints. Shirts maar ook jurkjes met hele gave prints. Zoals dieren of poppetjes, en heel kleurrijk. Kleding voor jongens en meisjes.

Ninni Vi, kleding voor sportieve, stoere meiden. Veel keus in leuke jurkjes, rokjes , shirts, kniekousen en broeken. Goed onderling te combineren.

Ralph Lauren is een chique merk. Polo's, blouses, jurkjes maar ook sportkleding. Voor jongens en meisjes.

Tommy Hilfiger staat bekend om zijn klassieke blouses en polo's. Zeer mooie stof kwaliteit. Jongens en meisjeskleding.

Z8 is heel mooi merk. Jurkjes, rokjes, broeken en leuke shirtjes. Alle kleding is van mooie kwaliteit en heel comfortabel. Ook is de kleding heel goed met elkaar te combineren. Voor jongens en meisjes.